In EnglishIn English

Vissza a főoldalra

Szikrázó elmék

1-36
37-72
73-108
109-144
145-180
181-216

Szikrázó elmék 37.  „Nagyon erős vágyat érzek arra, hogy visszatérjek az anyaméhbe. Mindegy, kiébe, csak nő legyen.” (Woody Allen) Szikrázó elmék 38.  „Bámulatba ejtenek azok, akik a világegyetemet akarják megismerni, amikor még a kínai negyedben is könnyű eltévedni.” (Woody Allen)


Szikrázó elmék 39.  „Ideje nagy részét írással tölti. Jelenleg az önéletrajzát dolgozza át oly módon, hogy saját maga is szerepeljen benne.” (Woody Allen) 
Szikrázó elmék 40.  „És akkor a szüleim végre felfogják, hogy elraboltak, és azonnal akcióba lépnek: kiadják a szobámat.” (Woody Allen)


Szikrázó elmék 41.  „Nem akarok emberekkel találkozni. Ismerek egy párat közülük.” (F. Scott Fitzgerald)
Szikrázó elmék 42.  „Minél tovább élek, annál kevésbé kell aggódni a jövőm miatt.” (Ashleigh Brilliant)


Szikrázó elmék 43.  „A vegetáriánus nem eszik semmi olyat, aminek gyereke lehet.” (David Brenner)
Szikrázó elmék 44.  „Gyúrsz győzöl, nem gyúrsz nem győzöl.” (Johnny Marakesch)


Szikrázó elmék 45.  „Betegesen félek attól, hogy holtjózan legyek.” (Jerry Lee Lewis)
Szikrázó elmék 46.  „Drága szerelmem! Tegnap este rád gondoltam. Legalábbis azt hiszem, te voltál az.” (Charles M. Schulz)


Szikrázó elmék 47.  „A férj és a feleség azért nem értik meg egymást, mert két különböző nemhez tartoznak.” (Dorothy Dix)
Szikrázó elmék 48.  „A legrondább mozdulat, amikor egy férfi a karórájára pillant.” (Dorothy Parker)


Szikrázó elmék 49.  „Múlt éjszaka azt álmodtam, hogy megettem öt kiló vattacukrot, és amikor felébredtem, nem volt meg a párnám.” (Tommy Cooper)
Szikrázó elmék 50.  „A rendőrök számára az öngyilkosság mindig rejtélyes dolog: meghal az áldozat, meghal a gyilkos, de az egyik hulla állandóan eltűnik, mire odaérnek.” (Arthur Miller)


Szikrázó elmék 51.  „Soha nem sértődöm meg a „szőke liba” kifejezésen. Biztosan tudom, hogy nem vagyok szőke.” (Dolly Parton)
Szikrázó elmék 52.  „Egy dolog biztos: az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi sem biztos.” (Samuel Butler)


Szikrázó elmék 53.  „A világon kétféle ember létezik: az, aki úgy gondolja, hogy a világon kétféle ember létezik és az, aki nem.” (Ross F. Papprill)
Szikrázó elmék 54.  „Sok időt pazaroltak már el arra, hogy mi volt előbb: a tyúk vagy a tojás. Természetesen a kakas.” (Theodore C. Achilles)


Szikrázó elmék 55.  „Ha nem tudod, minek megkérdezni?” (John Cage)
Szikrázó elmék 56.  „Olyan ráncos volt a homloka, hogy a kalapját úgy kellett felcsavaroznia a fejére.” (Carleton Asop)


Szikrázó elmék 57.  „Szeretnék olyan gazdag lenni, hogy eldobhassam a szappant, ha már nem látszanak rajta a betűk.” (Andy Rooney)
Szikrázó elmék 58.  „Az üzlet olyan, mint a szex. Amikor jó, akkor nagyon jó, amikor nem olyan nagyon jó, azért akkor is jó.” (Mervin A. King)


Szikrázó elmék 59.  „Ha ingyen jó tanácsra van szükségem Szaddammal kapcsolatban, hallgatok egy kis country zenét.” (George Bush)
Szikrázó elmék 60.  „Szabadságunk a sajtó szabadságától függ, amely pedig elvész ha korlátozzák.” (Thomas Jefferson)


Szikrázó elmék 61.  „A beszéd kényelmes félúton helyezkedik el gondolat és tett között, ahol gyakran mindkettőt helyettesítheti.” (John Andrew Holmes)
Szikrázó elmék 62.  „Soha ne sértsünk meg valakit a stílussal, amikor ugyanazt a tartalommal is megtehetjük” (Sam Brown)


Szikrázó elmék 63.  „Ha azt akarjuk, hogy valami meg legyen csinálva, bízzuk egy elfoglalt emberre.” (Sherry Conway Appel)
Szikrázó elmék 64.  „Az éjszaka eltakarja a világot, de feltárja a világegyetemet.” (Evan Esar)


Szikrázó elmék 65.  „Már megint beszélsz, vagy még mindig?” (Evan Esar)
Szikrázó elmék 66.  „Nescafét tettem a mikrohullámú sütőbe, és majdnem visszafelé mentem az időben.” (Steven Wright)


Szikrázó elmék 67.  „A nevetés lelki kocogás.” (Norman Cousins)
Szikrázó elmék 68.  „Alig van valami, aminek a jelentőségét alábecsülhetnénk.” (John Lange)


Szikrázó elmék 69.  „Ha a vajaskenyér mindig a vajas felére pottyan, a macska pedig mindig a talpára, mi történik akkor, ha macska hátára kötött vajaskenyeret ejtjük le?” (Steven Wright)
Szikrázó elmék 70.  „A pénz nem boldogít. De nem ezért szegények az emberek.” (Laurence J. Peter)


Szikrázó elmék 71.  „Ha felismerjük, hogy minden ember őrült, nincs több rejtély: az élet elnyeri értelmét.” (Mark Twain)
Szikrázó elmék 72.  „Abból élünk meg, amit kapunk, de abból élünk, amit adunk.” (Sir Winston Churchill)


1-36
37-72
73-108
109-144
145-180
181-216


Vissza a főoldalraIn EnglishIn English